Stranden in de buurt van Villaggio Olandese

In het dorpje Germignaga ligt het park Le Fontanelle. Naast dit park vindt u een zandstrand aan het Lago Maggiore. U kunt hier een verkoelende duik nemen. Vanaf het Villaggio Olandese is het ongeveer 5 minuten met de auto. Zo kunt u al binnen een paar minuten heerlijk in de zon liggen en genieten van het prachtige uitzicht over het Lago Maggiore.

Zandstrand en park in Germignaga

Het park Le Fontanelle is een ruim en rustig park met veel bomen, zodat u met warm weer ook heerlijk in de schaduw kunt zitten. Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en ouderen. Hier hebt u een prachtig uitzicht over het Lago Maggiore.
 
Strand Germignaga


Strand in Maccagno

Langs het Lago Maggiore zijn best veel strandjes en baaitjes te vinden om af te kunnen koelen in het Lago Maggiore. Vanuit het Villaggio Olandese gaan er ook veel gasten naar het strand in Maccagno. De baai is hier afgesloten met boeien. Ook ligt hier een vlot in het water waar u een heerlijke duik vanaf kunt nemen.


Boot huren

Verder is het ook mogelijk om hier een bootje te huren als u eens wilt varen over het Lago Maggiore. Als u iets van het water afloopt kunt u hier heerlijk onder de bomen in de schaduw liggen, als de zon u eens eventjes te veel wordt. Dit strand ligt op 15 minuten rijden van het park af. Parkeerplaatsen zijn er voldoende aanwezig.

Boot huren Lago Maggiore

Terug naar Tips en Trips